Thirrja globale e grumbullimit! Historia ime me "Një brez, një rrugë"
2023-09-23 15:55:24

Nisma "Një brez, një rrugë" e ka origjinën nga Kina dhe i përket botës. Gjatë dekadës së fundit, "Një brez, një rrugë" ka arritur rezultate të frytshme dhe grupi i miqve është zgjeruar, duke u bërë një produkt publik ndërkombëtar mjaft popullor dhe një platformë globale bashkëpunimi.

"Një brez, një rrugë", unë dhe ti. Pavarësisht se ku ndodheni në botë, nëse jeni pjesëmarrës apo dëshmitar, ejani dhe bashkohuni me #MeBelt dhe Road Stories Global Call for Stories! Përvoja interesante, video të mrekullueshme, eksperienca të reja ndërvepruese! Na kontaktoni sot për të ndarë përvojën tuaj të paharrueshme dhe për të treguar historinë e mrekullueshme personale me "Një brez, një rrugë".

Ju do të keni mundësinë të ngjiteni në platformën e kanalit CCTV-4 "China Public Opinion Field" për të shfaqur artikuj, video dhe për të marrë pjesë në lidhje të drejtpërdrejta. Presim me padurim njëra pas tjetrës histori të mrekullueshme për të ndërtuar një urë miqësie dhe një platformë bashkëpunimi, duke shtruar së bashku "Një brez, një rrugë", një rrugë lumturie nga e cila përfiton bota, më gjerë dhe më larg.