Zhvillohet mësimi i katërt i drejtpërdrejtë nga stacioni hapësinor i Kinës
2023-09-21 19:28:02

foto: VCG

foto: VCG

foto: VCG

foto: VCG

Një orë mësimore shkencore në hapësirë u zhvillua nga astronautët që jetojnë në Stacionin Hapësinor Kinez dhe të rinjtë anembanë botës mund ta shohin atë falas të transmetuar nga Grupi Mediatik i Kinës.

Tre astronautët kinezë të misionit "Shenzhou-16" janë kthyer në mësues si paraardhësit e tyre për të shfaqur dukuri të mahnitshme në hapësirë dhe për të shpjeguar parimet shkencore që qëndrojnë në bazë të tyre.

foto: VCG

foto: VCG

Ky është leksioni i katërt i serisë "Klasa Tiangong", që synon të frymëzojë të rinjtë për të ndjekur ëndrrat e tyre hapësinore.