Xi Jinping-u inspekton qytetin Jinhua në provincën Zhejiang të Kinës Lindore
2023-09-21 16:35:00

foto: VCG


foto: VCG

Sekretari i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës Xi Jinping inspektoi qytetin Jinhua në provincën Zhejiang të Kinës Lindore të mërkurën në mëngjes.

Xi vizitoi një fshat dhe një treg ndërkombëtar në Yiwu të Jinhua-së, për t'u njohur me zhvillimin e industrive karakteristike vendore dhe përpjekjet për nxitjen e rigjallërimit rural, të tregtisë së jashtme dhe të zhvillimit me cilësi të lartë.

foto: VCG