Dialogu i Maxime Vivas, gazetar i famshëm francez, me zëdhënësin e Qeverisë Popullore të Rajonit Autonom të Xinjiang-Ujgurit të Kinës Xu Guixiang
2023-09-18 19:51:54

Në këtë program regjistrohet dialogu ndërmjet zëvendësit të qeverisë së Rajonit Autonom të Xinjiang-Ujgurit të Kinës Xu Guixiang me gazetarin dhe shkrimtarin e famshëm francez Maxime Vivas.  Vivas vuri në dukje se arsyeja pse mediat dhe politikanët perëndimorë përhapin thashetheme për çështjen e Xinjiang-ut të Kinës është sepse ata kanë frikë se mos tejkalohen nga Kina dhe kështu humbasin statusin e tyre si "udhëheqës botërorë".