Xi nxit kultivimin e talenteve për rigjallërimin e plotë të Kinës Verilindore
2023-09-16 16:52:49

Foto:VCG

Universiteti Verilindor në atmosferën kremtuese të ditëlindjes 100 vjeçare(Foto:VCG)

Presidenti kinez Xi Jinping u bëri thirrje fakultetit dhe studentëve në Universitetin Verilindor në qytetin Shenyang të provincës Liaoning, të japin kontribut më të madh për rigjallërimin e plotë të Kinës Verilindore dhe modernizimin e vendit.

Kreu i shtetit kinez i bëri këto komente të premten në një letër përgjigje, duke uruar stafin mësimdhënës, studentët dhe të diplomuarit e këtij universiteti për 100-vjetorin e krijimit të tij. (Zhang Yan/Edmond)