Han Zheng do të marrë pjesë në debatin e përgjithshëm të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së e aktivitete të tjera
2023-09-15 19:51:58

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Zëdhënësja e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kinës Mao Ning njoftoi të premten se nënkryetari i Kinës Han Zheng do të marrë pjesë në debatin e përgjithshëm të Asamblesë së Përgjithshme të 78-të të Kombeve të Bashkuara nga 18 deri më 23 shtator. Gjatë kësaj periudhe, zëvendëskryetari Han Zheng do të marrë pjesë në Samitin e Objektivave të Zhvillimit të Vazhdueshëm të Kombeve të Bashkuara, në Samitin e Ambicies Klimatike dhe në takimin e nivelit të lartë të sponsorizuar nga Kina për shfaqjen e rezultateve të bashkëpunimit të Nismës së Zhvillimit Global. Ai do të takohet edhe me sekretarin e përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, presidentin e Asamblesë së Përgjithshme të 78-të të Kombeve të Bashkuara dhe liderë të vendeve përkatëse.