Takime me Xi Jinpingun: Një arritje e jashtëzakonshme
2023-09-12 22:59:59

Në vitin 2014, sinologu australian Colin Mackerras mori Çmimin e Miqësisë të qeverisë kineze, një nder që e vlerësoi shumë. Më shumë se një muaj më vonë, presidenti Xi Jinping vizitoi Australinë dhe Colin e takoi atë. Madje presidenti Xi e përmendi edhe në fjalimin e mbajtur në Parlament.