Xi Jinping-u uron me rastin e Ditës së Mësuesve të Kinës
2023-09-08 21:38:23

Foto:CMG

Foto:CMG

Gjatë vizitës së inspektimit në provincën Heilongjiang, presidenti kinez Xi Jinping bëri një vizitë në Universitetin e Inxhinierisë të Harbinit, ku u shprehu urime stafit mësimdhënës të këtij universiteti dhe të gjithë mësuesve të mbarë vendit në prag të Ditës së Mësuesve të Kinës, që është më 10 shtator.(Zhang Yan/Artan)