Ndërtimi i përbashkët i "Një brez, një rrugë" nxit zhvillimin e ekonomisë së gjelbër
2023-09-07 16:14:46

Hekurudha Mombasa-Najrobi është projekti i rëndësishëm i ndërtimit të përbashkët të "Një brez, një rrugë" ndërmjet Kinës dhe Kenias. Kjo hekurudhë njihet si “rruga e gjelbër”, ku kafshët dhe hekurudha mund të jetojnë së bashku. Pranë hekurudhës mund të shikohen zebra, babunë e mjaft kafshë të tjera të egra në rrugë të veçanta për to.