CIFTIS e bën jetën e zgjuar të mundshme
2023-09-06 16:55:06

Në Panairin e Tregtisë Ndërkombëtare të Shërbimeve e Kinës vitin e kaluar, sistemi i produkteve "Binjakët Digjitalë" tërhoqi vëmendje të madhe sapo u ekspozua, ndërsa në panairin e këtij viti, mund të përjetojmë jetë inteligjente më të përparuar. Mund të bisedojmë dhe pikturojmë me njerëzit virtualë të AI-së, të krijojmë avatarin tonë digjital të AI-së, të telefonojmë asistentin e AI-së për të shkruar një përmbledhje të gjysmëvitit...

Duke vënë syze VR, mund të fluturoni me një avion luftarak për të luftuar në ajër, ose të pini një çaj pasditeje holografik zhytës me dritë dhe hije... Mezi pres ta përjetoj! Për cilën teknologji jeni më shumë të interesuar?