Risitë e Panairit Ndërkombëtar për Tregtinë në Shërbime të Kinës 2023
2023-09-05 16:01:33

Panairi Ndërkombëtar për Tregtinë në Shërbime i Kinës po zhvillohet në parkun "Shougang" nga 2 deri më 6 shtator. Në panairin e sivjetshëm mund të ndiejmë tre fjalë kyçe: ndërkombëtarizim, i gjelbër dhe risi. Çfarë ndryshimesh e të rejash ka ky edicion i panairit? Na ndiqni për ta zbuluar në emisionin e sotëm.