U hap sot Panairi Ndërkombëtar i Kinëspër Tregtinë në Shërbime 2023
2023-09-02 18:49:05

foto/VCG

foto/VCG

Samiti i Tregtisë Globale në Shërbime të Panairit Ndërkombëtar të Kinës për Tregtinë e Shërbimeve (CIFTIS) 2023 u hap të shtunën në Pekin. 

Tema e sivjetshme e panairit është "Hapja udhëheq zhvillimin, bashkëpunimin dhe të ardhmen me përfitime të ndërsjella" dhe do të mbatet nga 2 shtator deri në 6 shtator.   (Fang Xiaoyu/Laçi)