Çmimi i mishit të derrit në Kinë shënoi ulje javën e kaluar
2023-08-31 14:34:51

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Çmimi i mishit të derrit në Kinë regjistroi rënie në bazë javore javën e kaluar, treguan të dhënat zyrtare nga Ministria e Bujqësisë dhe Çështjeve Rurale, cituar nga “Xinhua”.

Gjatë kësaj periudhe, çmimi mesatar i mishit të derrit ishte 22.04 juanë (rreth 3.07 dollarë amerikanë) për kilogram, 1.7 për qind më i ulët nga një javë më parë.

Kërkesa për mish derri u tkurr gjatë javës së kaluar, duke çuar në çmime më të ulëta të mishit të derrit, sipas ministrisë.

Çmimi ishte 22.3 për qind më i ulët në bazë vjetore, sipas të dhënave. (Elona)