Krijimi së bashku i një epoke të re të bashkëpunimit Kinë-Afrikë
2023-08-30 10:00:45

Ky vit shënon 10-vjetorin e vizitës së parë të presidentit të Kinës Xi Jinping në Afrikë dhe 10-vjetorin e paraqitjes së konceptit të politikës së sinqertë e miqësore ndaj Afrikës dhe këndvështrimit të saktë për drejtësinë dhe përfitimet. Gjatë dekadës së fundit, marrëdhëniet kino-afrikane kanë lulëzuar dhe kanë hyrë në një epokë të re të ndërtimit të një bashkësie të nivelit të lartë Kinë-Afrikë me një të ardhme të përbashkët.