Xi Jinping-u kthehet në Kinë pas Samitit të BRICS-it dhe vizitës shtetërore në Afrikën e Jugut
2023-08-25 16:10:11

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Pas përfundimit të pjesëmarrjes në Samitin e 15-të të BRICS-it dhe të vizitës shtetërore në Afrikën e Jugut, presidenti kinez Xi Jinping u kthye të premten në Pekin. (Fani)