Kina: Heqja e kontrollit ndaj eksportit, në të mirë të tregtisë kino-amerikane
2023-08-23 16:58:38

foto nga CGTN

Kina thotë se vendimi i Departamentit të Tregtisë për të hequr 27 subjekte kineze nga "lista e paverifikuar" e kontrollit të eksportit  ndihmon në normalizimin e lidhjeve dypalëshe.

Ministria kineze e Tregtisë theksoi se një veprim i tillë është në përputhje me interesat e përbashkët të të dy palëve dhe tregon që bashkëpunimi i sinqertë dhe përfitimet e përbashkëta mund të shpien në zgjidhje me dobi të ndërsjellë. (Artan)