Ekspozita e parë ndërkombëtare e zinxhirit të furnizimit në Kinë për të nxitur hapjen e zgjuar dhe të gjelbër
2023-08-22 11:41:00

Foto nga VCG

Kina po ndërmerr hapa për ta bërë Ekspozitën e parë Ndërkombëtare të Zinxhirit të Furnizimit në Kinë (CISCE) një platformë të re për hapjen e nivelit të lartë, tha organizatori i ngjarjes të dielën, duke shënuar fillimin e numërimit 100-ditor për ekspozitën, njofton CGTN.

Ekspozita do të mbahet në Pekin nga 28 nëntori deri më 2 dhjetor dhe Këshilli i Kinës për Promovimin e Tregtisë Ndërkombëtare (CCPIT), mikpritësi i ekspozitës, zbuloi një maskot të dielën në një ceremoni të nisjes së numërimit mbrapsht.

CISCE do të paraqesë pesë zinxhirë furnizimi, duke përfshirë automjetet inteligjente, bujqësinë e gjelbër, energjinë e pastër, teknologjinë dixhitale dhe jetesën e shëndetshme, me një zonë ekspozimi të shërbimit të zinxhirit të furnizimit.

Më shumë se 300 ndërmarrje kineze dhe të huaja kanë konfirmuar tashmë pjesëmarrjen e tyre në ekspozitë, gjë që pasqyron tërheqjen e fortë të ekspozitës dhe tregut kinez.

Me debutimin e CISCE, kompania shpreson të lidhë sipërmarrjet në rrjedhën e sipërme, të mesme dhe të poshtme në zinxhirin industrial për të kërkuar bashkërisht bashkëpunim për ruajtjen e sigurisë dhe stabilitetit të zinxhirëve globalë industrialë dhe të furnizimit të makinerive bujqësore, tha Zhou.

Kompania tani ka pesë baza prodhimi dhe rreth 7,000 punonjës në Kinë dhe po shqyrton sjelljen e teknologjive më të avancuara të prodhimit dhe linjave të prodhimit në Kinë.(Fatosi)