Studentë shqiptarë marrin pjesë në kampin veror "Ura e gjuhës kineze" në Pekin
2023-08-20 01:45:48

U zhvillua në Pekin Kampi Veror i "Urës kineze", që organizohet nga Universiteti i Gjuhëve të Huaja i Pekinit (BFSU). Në këtë kamp veror morën pjesë gjithsej 125 studentë dhe pedagogë nga gjashtë vende të ndryshme, duke përfshirë një pedagog dhe pesë studentë nga Shqipëria.