Sondazhi: Kompanitë kineze të logjistikës shohin përmirësim të mjedisit të biznesit
2023-08-18 16:42:33

CFP

CFP

CFP

CFP

Rreth 70 për qind e kompanive të logjistikës të anketuara nga Federata Kineze e Logjistikës dhe Blerjeve kanë parë një mjedis të përmirësuar biznesi në vend.

Anketa analizon mjedisin e biznesit për kompanitë logjistike nga dhjetë aspekte, si mjediset fiskale dhe financiare, shkruan “Xinhua”.

Mbi 60 për qind e ndërmarrjeve shtetërore të logjistikës të anketuara raportuan kushte më të mira biznesi se në vitin 2022. Gati 50 për qind e kompanive private të logjistikës të anketuara konsideruan se biznesi i tyre po përmirësohej.

Sipas sondazhit, sfidat më të rëndësishme janë konkurrenca e ashpër e tregut, kostot e larta operative dhe kërkesa e pamjaftueshme e tregut.

Megjithatë, anketa tregon se shumica e kompanive kanë besim në përmbushjen e objektivave të tyre vjetore. (Elona)

CFP

CFP