Wang Yi do të marrë pjesë në ceremoninë e hapjes së Ekspozitës së 7-të Kinë-Azi Jugore
2023-08-15 21:14:14

Foto nga VCG

Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme kineze Wang Wenbin njoftoi se anëtari i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së dhe  Drejtori i Zyrës së Komisionit të Punëve të Jashtme të Partisë Komuniste të Kinës Wang Yi do të marrë pjesë në ceremoninë e hapjes së Ekspozitës së 7-të Kinë-Azi Jugore, që do të mbahet në Kunming të provincës Yunnan të mërkurën.(Çang Çuo)