Çfarë po ndodh me ekonominë europiane?
2023-08-15 19:00:46

Nën ndikimin nga kriza e Ukrainës dhe çmimet e larta të energjisë, ekonomia europiane është në prag të recesionit. Kapitalet po largohen dhe tregu është shumë i shqetësuar.