Ministri kinez i Mbrojtjes do të marrë pjesë në Konferencën për Sigurinë Ndërkombëtare të Moskës
2023-08-14 19:14:12

Zëdhënësi i Ministrisë së Mbrojtjes (Foto nga Ministria e Mbrojtjes)

Këshilltari i Shtetit dhe ministri i Mbrojtjes Kombëtare i Kinës Li Shangfu do të marrë pjesë në Konferencën e 11-tëpër Sigurinë Ndërkombëtare të Moskës në Rusi dhe do të vizitojë Bjellorusinë nga 14 deri më 19 gusht, njoftoi të hënën Ministria kineze e Mbrojtjes. (Çang Çuo)