Parku Shougang i Pekinit do të presë Ekspozitën Botërore të Sporteve Dimërore 2023
2023-08-13 15:12:59

foto: VCG

foto: VCG

Ekspozita Botërore e Sporteve Dimërore (WWSE) 2023 do të zhvillohet këtë vjeshtë në Parkun Shougang të Pekinit, ku pritet të shfaqen llojshmëria e sporteve dimërore dhe të tërheqë mbi 500 ekspozues nga e gjithë bota, thanë organizatorët, citon “CGTN”.

Ekspozita Botërore e Sporteve Dimërore është njohur prej kohësh për rolin e saj në lehtësimin e rritjes dhe zhvillimit të industrisë së sporteve dimërore të Kinës, si dhe në nxitjen e shkëmbimeve ndërkombëtare.

foto: VCG

foto: VCG

Që nga edicioni i saj i parë në vitin 2016, ajo ka qenë një forcë nxitëse për promovimin dhe avancimin e sporteve dimërore.

Trashëgimia e pasur sportive e parkut shërben si një testament për përkushtimin e qytetit për përsosmërinë e sporteve dimërore. Me një zonë të gjerë ekspozimi që përfshin rreth 20.000 metra katrorë, ekspozita e këtij viti do të shfaqë seksione të dedikuara që nxjerrin në pah trashëgiminë olimpike, resortet e turizmit dimëror dhe përparimet më të fundit në teknologjitë sportive.

foto: VCG

foto: VCG

Kjo vitrinë gjithëpërfshirëse do të ofrojë një platformë për kompanitë globale të sporteve dimërore për të përmirësuar mirëkuptimin e ndërsjellë dhe për të krijuar bashkëpunime të vlefshme.