1.46 miliardë juanë fonde të tjera për zonat e prekura nga përmbytjet në Kinë
2023-08-11 17:49:45

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të premten, Ministria e Financave dhe Ministria e Menaxhimit të Emergjencave e Kinës dhanë 1.46 miliardë juanë (rreth 202.5 milionë dollarë) fonde shtesë në ndihmë të banorëve në pesë rajone në rang province të Kinës Veriore të prekura nga përmbytjet. (Fani)