Kina shpreh ngushëllime për viktimat prej daljes së trenit nga shinat në Pakistan
2023-08-09 22:14:58

 

Foto nga CFP

Foto nga CFP

Të dielën, në provincën Sindh të Pakistanit ndodhi aksidenti i daljes nga shinat të trenit, që shkaktoi 30 të vdekur e 100 të plagosur. Lidhur me këtë, zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Jashtme kineze tha se Kina shpreh ngushëllime të thella për viktimat dhe simpati të sinqertë për të afërmit e tyre e të plagosurit, dhe shpreson se të plagosurit do të shërohen sa më shpejt. (Fani)