CMG hap një degë të re në Rajonin Autonom të Xinjiang-Ujgurit të Kinës Veriperëndimore
2023-08-05 15:38:11

Grupi Mediatik i Kinës hapi një degë të re në Urumqi, kryeqendrën e Rajonit Autonom të Xinjiang-Ujgurit të Kinës Veriperëndimore, 3 gusht 2023. /CMG

Grupi Mediatik i Kinës (CMG) hapi të enjten një degë të re në Urumqi, kryeqendrën e Rajonit Autonom të Xinjiang-Ujgurit të Kinës Veriperëndimore.

Ma Xingrui, sekretar i Komitetit të PKK-së për Rajonin dhe Shen Haixiong, president i CMG-së, zbuluan tabelën e degës së re të zyrës në Urumqi. /CMG

Sipas z. Shen, CMG-ja do të përdorë më tej burimet e saj të fuqishme mediatike për të ndihmuar në hapjen dhe zhvillimin me cilësi të lartë të Xinjiang-ut.

Presidenti Shen Haixiong në ceremoninë e hapjes së degës, zhvilluar në Urumqi, 3 gusht 2023. /CMG

Erkin Tuniyaz, kryetar i Qeverisë Popullore të Rajonit Autonom të Xinjiang-Ujgurit në ceremoninë e zhvilluar në Urumqi, 3 gusht 2023. /CMG

Siç mësohet, po të enjten filloi edhe puna për xhirimin e dokumentarëve serialë të CMG-së për trashëgiminë kulturore të Xinjiangut.(Zhang Yan/Edmond)