CEO He Xiaopeng: Bashkëpunimi i "Volkswagen"-it me XPENG-un shfaq besimin në teknologjinë kineze
2023-08-04 19:26:27

Përse "Volkswagen"-i zgjodhi XPENG-un si partner të tij? Po XPENG-u çfarë mori parasysh kur u përfshi në këtë bashkëpunim? Pasi "Volkswagen"-i dhe XPENG-u deklaruan bashkëpunimin me një marrëveshje prej 700 milionë dollarësh, kryetari dhe kryezyrtari ekzektiv i XPENG-ut pranoi intervistën e CGTN-it për t'iu përgjigjur për herë të parë kureshtjes së botës në video.