Do të botohet artikulli i Xi Jinping-ut mbi vetëmbështetjen dhe forcimin e Kinës në fushën e shkencës dhe teknologjisë
2023-07-31 17:46:39

foto/VCG

foto/VCG

foto/VCG

foto/VCG

Të martën do të publikohet një artikull nga sekretari i përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës (PKK) Xi Jinping mbi forcimin e kërkimit bazë për të arritur vetëmbështetjen dhe fuqizimin e nivelit të lartë të Kinës në shkencë dhe teknologji.

foto/VCG

foto/VCG

Artikulli i Xi Jinping-ut, gjithashtu president dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak të Kinës, do të botohet në numrin 15 të këtij viti të revistës "Qiushi", organ qendror i Komitetit Qendror të PKK-së. (Artan)