Xi Jining-u bën inspektim në provincën Sichuan
2023-07-27 11:37:20

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Të martën dhe të mërkurën, sekretari i përgjithshëm i PKK-së Xi Jinping bëri inspektim në qytetet Guangyuan dhe Deyang të provincës Sichuan, duke vizituar rrugën e lashtë "Cuiyunlang" dhe muzeun "Sanxingdui".

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

Foto nga Xinhua

 

Gjatë vizitës, Xi Jinping është njohur me gjendjen e fundit të trashëgimive kulturore e historike, punëve ekologjike, studimeve historike e kulturore dhe restaurime të relikteve kultuore.