Xi Jinping bën thirrje për më shumë arritje në inovacionin teorik të Partisë
2023-07-01 15:57:13

foto/VCG

foto/VCG

Xi Jinping, Sekretar i Përgjithshëm i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës (PKK), ka bërë thirrje për më shumë arritje në inovacionin teorik të Partisë. Duke kryesuar një sesion studimi në grup të Byrosë Politike të Komitetit Qendror të PKK-së të premten, Xi tha se kuptimi i inovacionit teorik të Partisë duhet të thellohet vazhdimisht.

Është përgjegjësi solemne historike e komunistëve të sotëm kinezë që të hapin kufij të rinj në përshtatjen e marksizmit me kontekstin kinez dhe nevojat e kohës, tha kryetari i shtetit kinez Xi Jinping. 

Qeveria qendrore dhe qeveria e Hebeit duhet të mbështesin njëra-tjetrën dhe të punojnë së bashku për të zbatuar politika relative, duke bërë vazhdimisht përparime të reja në ndërtimin dhe zhvillimin e zonës së re, u theksua në takim. (Fang Xiaoyu/Laçi)