Krijimi i një kopshti të qytetërimeve botërore plot ngjyra dhe plot gjallëri
2023-06-11 17:17:58

Dhjetorin e kaluar, dosja e dije bërjes artizanale të xhubletës shqiptare, si dhe prodhimi tradicional i çajit i Kinës, u përfshinë në listën e trashëgimive kulturore jomateriale të UNESCO-s.