Intervistë e Thomas Bach për CMG-në
2023-05-23 10:38:54

Gjatë intervistës për CMG-në, kryetari i Komisonit Olimpik Ndërkombëtar Thomas Bach vlerësoi se Lojërat Dimërore Olimpike të Pekinit 2022 kanë rëndësi epokale. Ai theksoi se sporti duhet të jetë një "strehë e sigurt" larg politikës dhe shprehu shpresën se të gjithë anëtarët e familjes olimpike do të marrin pjesë në Lojërat Olimpike të Parisit 2024.