Starton Turi i 80-të Çiklistik i Shqipërisë
2023-05-22 15:45:00

Starton Turi i 80-të Çiklistik i Shqipërisë, i cili do të zhvillohet deri më 26 maj.

Në këtë tur marrin pjesë 15 ekipe nga vende të ndryshme të botës dhe 150 garues.

Aktiviteti çiklistik përfshin 5 etapa garash me itinerare të gjata në disa nga akset kryesore rrugore kombëtare, njofton “ATSH”.

Çiklistët do të kalojnë në disa prej qyteve kryesore Tiranë, Elbasan, Lushnjë, Fier, Vlorë, Përmet dhe Tepelenë deri në Gjirokastër.  (Fatosi)