Ekspozita e tretë Kinë-Vendet e Evropës Qendrore dhe Lindore ndërton një platformë të rëndësishme për bashkëpunimin kino-evropian
2023-05-20 18:16:05

Më 16 maj u hap në Ningbo Ekspozita e tretë Kinë-Vendet e Evropës Qendrore dhe Lindore dhe Ekspozita Ndërkombëtare e Produkteve të Konsumit, me temë "Thellimi i bashkëpunimit pragmatik dhe bashkimi për të ardhmen", duke treguar atmosferën e re të hapjes dhe bashkëpunimit të Kinës.