Një aktivitet të veçantë, vëzhgimi i zogjive shtegtarë
2023-05-09 09:46:39

Moti bëhet më i ngrohtë dhe akulli dhe bora shkrihen, shumë miqve pëlqejnë të zhvilluar aktiviete në mjedisin e jashtë, si ngjitja në mal, shikimi i luleve, kampingu dhe piniku. A ka ndodnjë aktivitet të veçantë në pranverë? Përgjigja është të vëzhgoni zogjtë shtegtarë.