Këngëtarja shqiptare Rita Ora flet për njohjen me bashkëshortin
2023-04-30 09:57:11

Foto nga instagrami

Këngëtarja Rita Ora ka  treguar  se si u njoh me bashkëshortin e saj,  në një kohë kur po kalonte një moment të vështirë të jetës së saj. Ajo ka shkruar;  “Takova dikë që më ndryshoi përgjithmonë”.

Ai është i njohur për sjelljet e tij me humor dhe  unik në filma, ndërsa tregon histori serioze dhe të përzemërta, sharmi unik i Taika Waititi duket se ka gjithashtu një ndikim të madh në jetën e bashkëshortes së tij. Pavarësisht se ishin të dy të famshëm dhe me interes të madh në publik, ata ishin të suksesshëm në mbajtjen e fshehtë të lidhjes së tyre të veçantë për një kohë të gjatë, përpara se të zbulonin përfundimisht se ishin martuar me njëri-tjetrin.

Këngëtarja Rita Ora ka treguar për mënyrën sesi ai e ndihmoi në kohët e saj më të errëta, ka shkruar Fandom Wire. Këngëtarja Rita Ora ka shpjeguar situatën, duke u shprehur: “Kam kaluar një kohë kaq të gjatë duke luftuar për t’u dëgjuar gjatë gjithë përvojës sime në këtë industri, saqë mendoj se humba shumë besim dhe shpresë, rashë poshtë. Dhe mendoj se kur jeni në pikën tuaj më të ulët, mund të bëni një zgjedhje. Ose ngrihuni dhe vazhdoni ose e lini gjithçka t’ju konsumojë. Dhe unë e bëra atë” ka theksuar ajo.