Ekspozita e 3-të e Produkteve të Konsumit e Kinës ka sjellë mundësi për të rritur konsumin
2023-04-21 15:41:08

Duke u mbështetur në politikën e Portit të Tregtisë së Lirë të Hainanit, Ekspozita e Produkteve të Konsumit ka dërguar një sinjal pozitiv të zgjerimit e hapjes së vazhdueshme të Kinës, ka hapur një dritare e një platformë tregtare për kompanitë globale që prodhojnë produkte konsumi të cilësisë së lartë dhe ka krijuar mundësi për këto kompani të ndajnë tregun kinez dhe për kompanitë kineze të bëhen globale.