Komedia aksion “Ride On” vazhdon të kryesojë klasifikimet në Kinë
2023-04-13 11:12:02

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Komedia aksion kineze “Ride On” vazhdoi të kryesojë arkëtimet këtë javë, njoftoi Rrjeti i Informacionit të të Dhënave të Filmit në Kinë.  

Filmi, me aktorët e kung fu-së Jackie Chan dhe Wu Jing, u bën homazh aktorëve për filmat aksion, të cilët shpesh punojnë në kushte të rrezikshme, shkruan “Xinhua”.  

Vetëm gjatë fillimit të javës, filmi arkëtoi rreth 9.05 milionë juanë (rreth 1.31 milionë dollarë amerikanë).  

Përshtatja kineze e dramës klasike familjare japoneze “Hachiko” u rendit në vendin e dytë, me rreth 6.04 milionë juanë arkëtime, e ndjekur nga filmi i animuar japonez “Suzume”, i cili gjeneroi mbi 3.61 milionë juanë arkëtime. (Elona)