Evropa dhe Kina, partnere të rëndësishme tregtare
2023-04-10 01:22:51

Pasi kryeministri i Spanjës Pedro Sanchez vizitoi Kinën javën e kaluar, dy liderët kryesorë europianë bënë gjithashtu vizita në Kinë. Përveç tyre, edhe kryeministri gjerman Olaf Scholz vizitoi Kinën nëntorin e kaluar. Ç'mendoni për vizitat e shpeshta kohët e fundit të liderëve europianë në Kinë?