Xi Jinping-u ngushëllon për aksidentin e rëndë rrugor në Arabinë Saudite
2023-03-30 18:17:00

foto/VCG

foto/VCG

Presidenti Xi Jinping i dërgoi të enjten një mesazh ngushëllimi mbretit Salman bin Abdulaziz Al Saud për aksidentin e rëndë rrugor në Arabinë Saudite. Xi shprehu ngushëllime të thella për viktimat e aksidentit dhe simpati të sinqertë për familjet e tyre dhe të plagosurit, si edhe uroi një shërim të shpejtë të të lënduarve.  (Fang Xiaoyu/Artan)