“Amanet” projekti i ri muzikor nga Nora Istrefi
2023-03-26 18:55:10

Nora Istrefi (Foto Instagrami)

Nora Istrefi (Foto Instagrami)

Këngëtarja Nora Istrefi ka bërë  publik videoklipin e e saj më të ri muzikor  me titull “Amanet”. Këngëtarja kosovare shquhet për elegancën dhe stilin e saj, që vërehet dhe  në videoklip. Kjo këngë i përket zhanrit të baladës.  Nora ka qenë mjaft produktive  kohët e fundit, pasi vetëm dy muaj më parë solli bashkëpunimin e suksesshëm mes  Cricket dhe Gesko.