Produktet inovative kineze gjallërojnë panairin tregtar në Indonezi
2023-03-18 18:54:24

Indonezia (Foto China.org.cn)

Indonezia (Foto China.org.cn)

Në Indonezi po zhvillohet Panairi i Tregtisë së Kinës 2023, me më shumë se 700 ndërmarrje kineze që marrin pjesë në këtë event.

Përfaqësuesit janë nga provincat kineze Zhejiang, Jiangsu, Guangdong, Shandong, Fujian dhe Jilin.

Panairi me produkte inovative kineze do të zgjasë tre ditë. (Irma)