Takimi promovues për të promovuar burimet turistike të Shqipërisë
2023-03-16 21:02:53

Më 15 mars, u mbajt nje takim promovues në ambasadën e Shqipërisë për të promovuar burimet turistike të Shqipërisë për turistët kinezë.               

Gjatë takimit promovues, ambasadori i Shqipërisë Selim Belortaja paraqiti burimet turistike dhe zhvillimin e sektorit të turizmit në Shqipëri, duke ftuar sinqerisht turistët kinezë të udhëtojnë në Shqipëri për të shikuar peizazhet dhe për të përjetuar traditat dhe zakonet shqiptare.