Të bashkohemi për të ndërtuar një bashkësi shëndetësore të njerëzimit
2023-03-16 16:39:59

Pak kohë më parë, një tërmet i fortë goditi Turqinë jugore pranë kufirit me Sirinë, duke shkaktuar shumë viktima dhe dëme të mëdha në Turqi dhe Siri. Kina vuri shpejt në veprim mekanizmin e ndihmës humanitare emergjente dhe nisi t'i ndihmojë Turqinë dhe Sirinë në mënyra të ndryshme.