Xi Jinping-u zgjidhet president i Kinës
2023-03-10 11:27:06

Foto nga VCG

Xi Jinping-u u zgjodh të premten president i Republikës Popullore të Kinës dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak të Republikës Popullore të Kinës, në sesionin e parë të legjislaturës së 14-të të  Asamblesë Kombëtare Popullore që po vijon punimet.