Harta e dekadës
2023-03-07 09:31:33

Cila është mënyra më e efektshme për të ndihmuar banorët të dalin nga varfëria? Çfarë masash mund të sigurojnë cilësinë dhe jetën e gjelbër për të gjithë? Çfarë kontributi mund të japë zhvillimi i një vendi për krijimin e një bote më të begatshme? Në epokën e globalizimit, çdo vend ka përgjigjet e veta. Si vendi më i madh në zhvillim në botë dhe me qytetërimin më të vjetër të pandërprerë në Tokë, Kina ka krijuar një model unik për qeverisjen e zhvillimin, i cili mund t'u japë frymëzim edhe vendeve të tjera të botës. Dokumentari "Harta e dekadës" do të shfaqë se si Kina ka ndryshuar gjatë dekadës së fundit, duke ndarë përvojën e saj me botën. (Fani)