Xi Jinping-u thekson nxitjen e rigjallërimit rural
2022-10-28 20:26:05

VCG

VCG

Kryetari i shtetit i Kinës Xi Jinping ka bërë thirrje për nxitjen e rigjallërimit të gjithanshëm rural dhe për përpjekje të palodhshme lidhur me modernizimin e bujqësisë e të zonave rurale.

Xi, gjithashtu sekretar i përgjithshëm i PKK-së dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, i tha këto gjatë inspektimeve nga e mërkura deri të premten në qytetin Yanan të Kinës Veriperëndimore dhe qytetin Anyang të Kinës Qendrore.