Kongresi i 20-të i PKK-së, zgjidhen Komiteti Qendror dhe Komisioni Qendror për Kontrollin e Disiplinës
2022-10-22 12:03:26

VCG

VCG

VCG

VCG

VCG

VCG


Të shtunën paradite u zhvillua seanca e mbylljes e Kongresit të 20-të Kombëtar të Partisë Komuniste të Kinës. Seanca u drejtua nga Xi Jinping-u dhe në të u zgjodhën anëtarët e Komitetit të ri Qendror të PKK-së dhe të Komisionit të ri Qendror për Kontrollin e Disiplinës. (Jiang Lei)