Zhvillohet konferenca e shtypit e Kongresit të 20-të Kombëtar të PKK-së mbi zhvillimin me cilësi të lartë
2022-10-17 15:49:48

Foto nga VCG

Foto nga VCG

Qendra e Shtypit për Kongresin e 20-të Kombëtar të Partisë Komuniste të Kinës (PKK) zhvilloi konferencën e parë të shtypit në Pekin.

Zyrtarët i njohën gazetarët me mënyrën se si do të zbatojë Kina filozofinë e re të zhvillimit, si do të nxisë modelin e ri të zhvillimit e zhvillimin me cilësi të lartë dhe se si do të çojë përpara përtëritjen e kombit kinez në të gjitha frontet nëpërmjet një rrugë kineze të modernizimit.