Qendra e Lajmeve e Kongresit të 20-të Kombëtar të Partisë Komuniste të Kinës do të hapet më 12 tetor
2022-10-08 16:41:41

Qendra e Lajmeve e Kongresit të 20-të Kombëtar të Partisë Komuniste të Kinës do të hapet më 12 tetor dhe do të nisë shërbimet e pritjes.

Foto: VCG

Foto: VCG

Qendra e Lajmeve do të presë aplikimet e gazetarëve të medias nga Rajoni i Posaçëm Administrativ i Hong Kongut, Rajoni i Posaçëm Administrativ i Makaos dhe Tajvani si dhe gazetarëve nga mediat e huaja që vijnë për të  mbuluar Kongresin e 20-të Kombëtar të Partisë Komuniste të Kinës. Qendra e Shtypit do të organizojë edhe konferencat e shtypit si dhe do të ndihmojë gazetarët të informojnë për Kongresin.

Faqja e internetit e Qendrës së Lajmeve (http://20th.cpcnews.cn) dhe llogaritë e platformës së mediave sociale do të fillojnë të publikojnë informacione mbi Kongresin në orën 0:00 më 10 tetor. (Çang Çuo)